Nástěnka

Ahoj kamarádi, níže uvádím mail od kamaráda Aldy Večeřílka z choceňské kapely Co dům dal. Jen pro doplnění - kontrabas byl ukraden v Chocni. Kapele přeji, aby se kontrabas brzy v pořádku našel a zloději.. No adekvátní trest nechť si každý domyslí.. Šiřme dál.. Pl.

Ahoj Kamarádi známí i neznámí!
Chtěl bych se na Vás obrátit s velikou prosbou. Na FTP v Horním Jelení se necháváme nazývat "Co dům dal". Minulý týden jsme byli v Chocni brnkat a na noc jsme uložili kontrabas do auta, načež dopoledne jsem jej tam již neměli :-( Nějaký dobrák/dobráci vyřízli zadní sklo a náš starý otlučený kontrabas si přivlastnili spolu s moji hospodskou kytarou (o kterou mi vůbec nejde v porovnání s basou).

Před dvěma lety jsme ji měli na generálce a dostala také nový lak - hnědý s tmavě červeným středem. Prosím Vám, když by jste někdo něco podezřelého slyšeli, viděli - bylo moc fajn, když by jste mi ozvali. Basa má několik poznávacích znaků - na přední desce (z čelního pohledu) vpravo nahoře je vypálený znak T.O. Peřeje ve tvaru trojúhelníku; dále pak z čelního pohledu na levé straně nahoře je znatelná díra - prohlubeň v přední desce; a ještě třeba na kobylce je též vypálení název PEŘEJE. (bohužel zatím jsem nenašel kloudnější fotku)

Máme kvůli tomu jakýsi smutek v rodině. Třeba někdo něco někde potkáte.

Děkuji a přeji Vám všem hezké dny!

S pozdravem Aleš ALDA Večeřílek, Choceň (tel. 739 181 455)
bez nzvuimg_20121225_002256

PF_KFTP_2014

 

Klidné svátky a fajný konec roku všem kamarádkám a kamarádům!

tino

 

Kamarádky a kamarádi, oznamujeme Vám smutnou zprávu, že nás navždy opustil ve věku 57 let kamarád Ota Kolář - Tíno ze Sezemic.

Kamarád a dlouholetý konferencier Festivalu trampských písní v Horním Jelení i jiných akcí. Věnujme mu vzpomínku. Ahoj Tíno!

60samotar

V sobotu 17. 8 .2013  konala Trempská Osada SAMOTÁŘ z Podlužan potlach který se uskutečnil v Ledečkách u Nádraží na krásném pozemku,který nám na víkend zapůjčil  starosta z Rožďalovic.

V úterý jsme přijeli na  plac a ve středu se začalo  stavět,zkrátka připravovat .Moc nám pomohla Trempská osada Měsíční údolí.

Kamarádi začaly přijíždět už v pátek 16.8.2013 a bylo jich malinko přes 100.Tak se vítalo,povídalo a zpívalo u malého ohýnku až do rána.

logo

 

Na podporu Mobilního trampského muzea českých a slovenských trampů sdružení K.F.T.P. založilo účet, na který můžete zasílat své sponzorské finanční příspěvky na podporu, provoz a rozšiřování trampských sbírek. Více informací zde

MeldaKamarádky a kamarádi, v minulých dnech zemřel ve věku šedesáti let kamarád Stanislav "Melda" Dufek z Mohelnice.

Melda byl jedním z dlouholetých organizátorů, který uměl přiložit ruku k dílu pro dobrou věc. Věnujme mu vzpomínku.

PF2013_KFTP_2

K.F.T.P. přejí všem kamarádkám a kamarádům krásné svátky vánoční, příjemného Silvestra a úspěšný nový rok.

Ať vám i v novém roce trampská píseň zní!

signwPo více než roční přípravě a ladění jsme spustili novou verzi webu. Měla by být modernější a nový redakční systém má usnadnit editaci webu i méně zdatným uživatelům a editorům.

Pravidelní návštěvníci najdou své oblíbené rubriky tam, kde byli zvyklí. Navíc byly doplněny sekce, které doposud zely prázdnotou. Kromě informací o Festivalu trampských písní a K.F.T.P. obsahuje web i Databázi Trampských písní a Trampských osad. Další sekce je věnována Trampskému Muzeu. Tato sekce je postupně doplňována a časem by měla nahradit dosavadní TRAMUZ. Zajímavé rubriky připravujeme do sekce TRAMPING.

Web je stále ještě ve vývoji a uvítáme veškeré připomínky a návrhy. Stále hledáme spolupracovníky, kteří by se chtěli podílet na tvorbě webu.

Kong

Kamarádky a kamarádi, v minulých dnech zemřel po vleklé nemoci kamarád Jirka "Kong" Trojan.

Byl to náš kamarád, dlouholetý konferenciér Festivalu trampských písní v Horním Jelení a mnoha dalších. Byl to obětavý kamarád a dobrý chlap, věnujme mu vzpomínku.