image24Na festivalu došlo k podstatnému zklidnění atmosféry a na festival se již přihlašovaly jen skupiny, které o festival měly vážný zájem. Z přihlášených 24 skupin jich přijelo zápolit 19.
V porotě zasedli kamarádi Svatopluk Holan z Mladé Boleslavi, Rosťa Černý z Českých Budějovic, Josef Bláha z Prahy, Jaroslav Derner z Hradce Králové. a Petr Pajer z Ostřetína.
Konferenciéry byli Jirka Trojan z Hrochova Týnce a Ota Kolář ze Sezemic.
O zvuk se i tento rok postaral Lukáš Faltus z Kunčice. Opětovně byl k dispozici Archív trampských písní a další fotosoutěže Standy Přibyla.
Vyhráli Kamarádi staré řeky (Beroun), 2. Ozvěna (Brno), 3. Chrpa (Chrudim), .4. Pupkáči (Lipník nad Bečvou), 5. Pekaringo (Bratislava), 6 Dthe schutr (Hranice), 7. Špunt (Přerov), 8. Domüno České Třebová).
O cenu diváka se rozdělily při rovnosti hlasů skupiny Pekaringo a Kamarádi staré řeky.
Nejlepší zpěvačkou byla zvolena Jarka ze Špuntu, nejlepším hudebníkem sólo kytara z Pekaringa, nejlépe zahraná píseň do roku 1950 taktéž skupina Pekaringo.
V roli hostů vystoupilo Duo Blaníce z Českých Budějovic a Vierka Boháčova z Bratislavy. O festival začíná opět narůstat zájem ze strany diváků - přijelo jich 283.