Nicméně festivalová myšlenka nezemřela. Duchovní otec trampského festivalu Fred spojil své síly s kamarády Rančem a Milošem a znovu se pustili do boje za tuto písničkovou přehlídku. Po mnohých jednáních se jim podařilo festival opětně prosadit a uvést podruhé do života.
Zdá se, ze magickým číslem festivalu se stala čtrnáctka, protože z přihlášených 17 skupin se jich opět dostavilo přesně 14.
Ceny vítězů si odvezli v tomto pořadí Cestáři (Praha), Vodáci (Pardubice), Stoprocentní jezdci (Pardubice), DDT (Valašské Meziříčí), Jezdci (Pardubice), Poutníci severu (Staré Ždánice), Peřeje (Choceň), Povidla (Loučka u Zl.), Raubíři (Přerov), KMB (Holice), Kačer a Zuza (Černá za Bory). Jejich muzikantské kvality hodnotila porota ve složení Miloš Pilný (Pardubice), Václav "Vácha" Skála (T.O. Klučanka, Sezemice), Josef "Meky" Novák (T.O. Niagara, Pardubice), Arnošt "Keňa" Novotný (TO Wild West, Přerov) a kamarád Jarda z pardubické skupiny Ženáči. Ze stejné skupiny byl Gregor Vavřina, který celým hudebním kláním provázel mluveným slovem. Tento ročník opět s pohodovým letním sluncem navštívilo kolem čtyř set posluchačů.