Ahoj kamarádi, níže uvádím mail od kamaráda Aldy Večeřílka z choceňské kapely Co dům dal. Jen pro doplnění - kontrabas byl ukraden v Chocni. Kapele přeji, aby se kontrabas brzy v pořádku našel a zloději.. No adekvátní trest nechť si každý domyslí.. Šiřme dál.. Pl.

Ahoj Kamarádi známí i neznámí!
Chtěl bych se na Vás obrátit s velikou prosbou. Na FTP v Horním Jelení se necháváme nazývat "Co dům dal". Minulý týden jsme byli v Chocni brnkat a na noc jsme uložili kontrabas do auta, načež dopoledne jsem jej tam již neměli :-( Nějaký dobrák/dobráci vyřízli zadní sklo a náš starý otlučený kontrabas si přivlastnili spolu s moji hospodskou kytarou (o kterou mi vůbec nejde v porovnání s basou).

Před dvěma lety jsme ji měli na generálce a dostala také nový lak - hnědý s tmavě červeným středem. Prosím Vám, když by jste někdo něco podezřelého slyšeli, viděli - bylo moc fajn, když by jste mi ozvali. Basa má několik poznávacích znaků - na přední desce (z čelního pohledu) vpravo nahoře je vypálený znak T.O. Peřeje ve tvaru trojúhelníku; dále pak z čelního pohledu na levé straně nahoře je znatelná díra - prohlubeň v přední desce; a ještě třeba na kobylce je též vypálení název PEŘEJE. (bohužel zatím jsem nenašel kloudnější fotku)

Máme kvůli tomu jakýsi smutek v rodině. Třeba někdo něco někde potkáte.

Děkuji a přeji Vám všem hezké dny!

S pozdravem Aleš ALDA Večeřílek, Choceň (tel. 739 181 455)
bez nzvuimg_20121225_002256