Aktuálně Tramuz

Na Babických písničkách také bylo Trampské muzeum prezentováno výstavkou.

Babicke_pisnicky_2013_050

 http://jarapalec.rajce.idnes.cz/Babicke_Pisnicky_2013/

babice

17. - 20. 1. 2013 proběhla v Brně výstava GO-REGIONTOUR a jako doprovodný program vystavovalo Trampské muzeum menší expozici. Díky Járovi - Palcovi máme možnost shlédnout vystavované exponáty a také návštěvníky - pro nás známých tváří na fotografiích.

alt
PF 2013 OD KAMARÁDŮ

 

 

Pro Trampské muzeum dělá pár lidí, ale dává do té činnosti všechny své síly a obětavost.

   Z počátku se našlo množství lidí - kamarádů, kteří byli ochotni pro věc něco udělat. Ale jakmile se seznámili s opakujícími se problémy (náklady a práce s instalacemi mobilních výstav muzea, nekonečné a dosud bezcílné oslovování věřejných institucí ohledně podpory  tohoto záměru, žádosti i prosby o poskytnutí nějakého stálého prostoru pro  muzeum atd.) tak couvali, začali se vymlouvat, kritizovat vše a všechny kolem a jejich sliby splaskly, jak propíchnutý balon.

  Ale ti co zbyli, co se nenechali znechutit prozatímními neúspěchy i nepochopením  některých kamarádů, neuznání snahy a práce s celou sbírkou nebo dokonce napadáním , že jde dotyčným jen o slávu a osobní zisk, ti šlapou dál a věří ve svůj cíl!  Ale stačí jen lehce nahlédnout pod pokličku, jak se vše "vaří" a hned je jasné všem, kteří mají třeba jen průměrné IQ, že o zisk nemůže absolutně jít!!!

   A tak vy, kamarádi, kteří nám pomáháte anebo jen držíte palce (i to je silná podpora), vám všem rok 2013 plný osobních i rodinných radostí, úspěchů a pro všechny to nejcennější zdraví !

A h o j   a   zalomený palec.

pf_2013_od_TM

TM_GO_kopie_m
Další výstava trampského muzea českých a slovenských trampů proběhne v Brně.vlajka_Tramuz_pro_Brno